top of page
5898280.jpg

Over mij

Ik ben Daphne, getrouwd met Bas en moeder van Finn (2016) en Zoë (2021). Geboren en getogen op Texel maar nu wonen we aan het “vaste land”.  Ik ben het gezicht achter Mooi van Mama. 

In 2014 ben ik begonnen met LeukCadeautje.com een webshop in handgemaakte kraamcadeautjes en babyartikelen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in een aantal producten en daar ligt nu ook de focus op. Deze producten kun je bestellen door een Whatsappje of een mailtje te sturen. 

Naast het maken van deze producten schrijf ik blogs. Stap voor stap een kledingstuk in elkaar zetten met duidelijke foto's erbij. Zodat je als beginnende naaister gemakkelijk kunt beginnen. Dit doe ik ook in samenwerking met 
Budgetstoffen.nl

 

In mijn blogs vermeld welke maat ik maak, welk patroon het is en waar je het kunt krijgen. Bij sommige patronen kun je het via de blog het patroon met korting kopen of kun je ze downloaden hier op de website.

Aan de hand van de teksten en vele stap voor stap foto’s op de blogs hoop ik dat je als beginnende naaister het aandurft om moeilijkere patronen te kiezen en uit je comfort zone te stappen om zo je kennis, vaardigheid én garderobe 😉 nog meer uit te bereiden.

Ik kijk er naar uit om mijn ideeën, creativiteit en kennis te delen en hoop dat iedereen de blogs met net zoveel plezier leest als dat ik ze zal maken.​

Het gezicht achter Mooi van Mama. Gezin op het strand

Liefs Daphne

bottom of page